Gustmysailing berwajah baru

Sedikit perubahan kecil dilakukan terhadap laman web gustmysailing terutamanya pada muka laman ini. Posting yang dipaparkan sebelum-belum ini telah menjadi bertambah panjang dan agak susah untuk anda melayarinya. Kini dengan hanya meletakkan tajuk posting sahaja maka menjadi lebih mudah dan lebih pendek. Hanya klik sahaja terhadap tajuk yang anda ingin layari dan sedikit kelebihan anda boleh memberikan komen atau cadangan terhadap posting yang anda layari.

 

Komen dan cadangan dari anda sangatlah dihargai, akan disemak dan jika perlu kepada tindakan-tindakan akan dibawa kepengetahuan pihak persatuan ataupun ke Jawatankuasa Operasi Program (JKOP).

 

Satu Ruangan Muka (pages) baru dibuka pada ruang navigasi dengan nama GALERI. Ruang ini adalah khas untuk memuatkan Video dan Gambar yang asalnya dimuatkan bersama dengan posting artikel pada ruangan HOME kemudiannya akan dimasukkan ke GALERI. Sehingga kini hanya video terlebih dahulu dimasukkan ke ruangan GALERI ini dan gambar secara perlahan-lahan akan dimasukkan

Write a comment

Comments: 0